Reclamă

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a adresat critici la adresa secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană, referitor la modul în care acesta din urmă a pretins că a obţinut funcţia “pe persoană fizică”. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii România Politică de pe Prima News, unde Stroe a fost invitat să comenteze afirmaţiile lui Geoană.

“Puţină modestie nu strică, mai ales în politică”, a subliniat Stroe, adăugând că cariera lui Geoană este “strict şi indisolubil legată de interesele acestei ţări”. El a punctat că îndelungata carieră a lui Geoană în cadrul instituţiilor statului român ar trebui să fie acompaniată de o recunoaştere a sprijinului pe care l-a primit în decursul anilor.

Critica a continuat cu un apel la conştientizarea eforturilor depuse de toţi cei care au contribuit la ascensiunea lui Geoană, de la PSD până la cei mai influenţi consultanţi în arhitectura instituţională.

În replică, Mircea Geoană a menţionat anterior că nu îşi face campanie folosindu-se de poziţia sa de la NATO şi a evidenţiat că decizia de a candida sau nu la preşedinţie va fi luată după încheierea mandatului său.

Acuzaţiile lui Stroe faţă de Geoană deschid un dialog critic în spaţiul public, subliniind un posibil decalaj între percepţia personală a realizărilor şi recunoaşterea contribuţiei colective în atingerea poziţiilor de influenţă internaţională. În final, aceste declaraţii îmbogăţesc discursul politic cu diverse perspective privind responsabilitatea şi recunoştinţa în cariera publică.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro