Reclamă

Peste 2000 de pasionați de sport în aer liber au luat startul în cea mai mare competiție de alergare desfășurată în Pădurea Băneasa, alegând să participe la una dintre probele oferite: semi-maraton de 21 de kilometri, cros de 11 kilometri sau un traseu de 3 km destinat familiilor. Evenimentul a strâns împreună atât alergători amatori, cât și peste 100 de colegi din echipa Grupului DIGI.

„Este un eveniment despre mișcare, despre alergare, despre sănătate, despre comunitate, despre cauzele sociale care ajută pe cei mai puțin norocoși,” a spus Irina Manolache, unul dintre organizatori. Participanții au fost încurajați să doneze în cadrul înscrierii, contribuind astfel la cauze caritabile.

Alergătorii nu concurează pentru un clasament, însă fiecare participant primește o medalie la finalul cursei. Alexandru Casu, parte a echipei Digi, a împărtășit entuziasmul său pentru eveniment: „A fost super fun deoarece ne aplaudăm, ne încurajăm, și ne motivăm reciproc.”

Organizate de două ori pe an începând cu 2018, competițiile din Pădurea Băneasa adună mii de participanți, devenind un punct de atracție pentru comunitatea alergătorilor din România. Acestea nu numai că promovează un stil de viață sănătos și activ, dar și susțin cauze sociale importante.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro