Reclamă

Identitatea bărbatului decedat, descoperit în Parcul IOR din Sectorul 3, a fost făcută publică. Acesta este Ion Florea, cunoscut sub numele de Jean sau „șoferul câinilor”. Informațiile recente dezvăluie că Florea suferea de depresie.

Evenimentul s-a produs astăzi, când un trecător a observat corpul neînsuflețit și a apelat numărul de urgență 112. La fața locului s-au deplasat forțele de ordine și un echipaj de prim-ajutor, care au constatat decesul bărbatului de 40 de ani.

Identitatea victimei a fost ulterior confirmată de reprezentanții asociației Kola Kariola, un ONG care luptă pentru drepturile animalelor. Acestia au postat un mesaj pe pagina lor de Facebook, prin care au anunțat decesul lui Ion Florea.

Mesajul asociației dezvăluie că Florea ar fi suferit de depresie și că este posibil să se fi sinucis. „El a fost Ion Florea Jean, Jean al nostru sau șoferul câinilor! 7 ani ne-a fost coleg, prieten, frate, nicidecum un simplu angajat. Trecea printr-o perioadă grea și am încercat în ultimele luni să-i fim cât se poate mai aproape. Jean a ales altceva, ce nu ne-am fi închipuit vreodată.”, se arată în mesajul postat de Kola Kariola.

Corpul victimei a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în colaborare cu polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri, care vor investiga împrejurările exacte în care s-a produs acest eveniment tragic.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro