Reclamă

Într-o recentă emisiune televizată, Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a declarat că alegerile pentru Primăria Generală a Municipiului București vor fi concentrate pe o competiție directă între el și Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5. Potrivit unui sondaj de opinie efectuat de AtlasIntel la începutul lunii aprilie, Nicușor Dan ar conduce în preferințele electorale cu 37,1% din voturi, urmat de Cristian Popescu Piedone.

"Din interacțiunea cu mii de oameni asta este concluzia la care am ajuns", a menționat el referindu-se la numărul îngust de candidați care au șanse reale la victorie.

Nicușor Dan a subliniat că, deși sondajele prezintă o anumită perspectivă asupra alegerilor, acestea reprezintă doar o "poză de moment" și a reiterat conceptul de alegeri într-un singur tur, accentuând importanța interacțiunii directe cu cetățenii.

Când a fost întrebat dacă subestimează alți candidați, edilul a răspuns afirmând că concluziile sale sunt bazate pe multiple sondaje și pe interacțiunea personală cu electoratul, evidențiind existența a două mari bazine electorale în București: unul care îl susține pe el și un altul, al PSD-ului, care îl favorizează pe Cristian Popescu Piedone.

Campania electorală este într-o fază intensă, cu candidații și susținătorii acestora mobilizați în strângere de semnături și în dialog direct cu alegătorii, pentru a consolida sprijinul în vederea scrutinului ce se apropie.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro