Reclamă

Un bărbat de 43 de ani a decedat vineri în urma unui accident nefericit pe o trotinetă electrică în municipiul Sfântu Gheorghe, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Covasna. Incidentul s-a petrecut pe strada 1 Mai, unde victima, în timp ce se deplasa cu trotineta, s-a dezechilibrat și a suferit o cădere fatală, lovindu-se la cap.

„Astăzi, 12 aprilie a.c, în jurul orei 14,00, polițiștii rutieri de la Poliția municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați cu privire la acest accident. Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului nu a reușit să îl resusciteze pe bărbat, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, au declarat reprezentanții IJP Covasna.

În urma tragicului eveniment, poliția a inițiat un dosar penal pentru ucidere din culpă, angajându-se într-un proces meticulos de investigație pentru a clarifica circumstanțele exacte ale accidentului. Această tragedie subliniază riscurile potențiale asociate deplasării cu trotinetele electrice, atrăgând atenția asupra importanței măsurilor de siguranță.

Investigațiile continuă pentru a oferi un răspuns la numeroasele întrebări care rămân în urma acestui incident nefericit, în timp ce comunitatea din Sfântu Gheorghe își exprimă tristețea și consternarea față de pierderea suferită.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro