Reclamă

Primarul orașului București, Nicușor Dan, într-un comentariu acid adresat contracandidatului său pentru Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a afirmat că acesta din urmă, într-o "societate normală", ar fi fost situat la "periferia societății", nu în cursa pentru un astfel de post important. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii LIVE cu Rotaru și Kiss de pe Digi24.

Nicușor Dan a punctat faptul că lupta electorală pentru controlul Primăriei Capitalei se concentrează între el și Piedone, remarcând în mod explicit situația juridică a acestuia din urmă: "Acest om, dacă noi am fi o societate normală, ar fi la periferia societății și toată lumea ar râde de el, nicidecum nu s-ar pune problema ca el să fie primarul Capitalei. În primul rând, acest om este condamnat penal pentru corupție. Este definitiv", a declarat primarul în funcție.

Despre propria candidatură și așteptările pe care le are de la aceasta, Nicușor Dan a evidențiat că, în urma interacțiunilor cu mii de oameni, a tras concluzia că bătălia se va da strâns între el și Piedone. De asemenea, Nicușor Dan a ales să nu comenteze atacurile venite din partea altui contracandidat, Cătălin Cîrstoiu, care l-a etichetat pe Dan drept "leneș".

Declarațiile lui Nicușor Dan pun în lumină tensiunile din rândul candidaților la conducerea capitalei României, subliniind contradicțiile majore dintre viziunea sa și cea a contenderilor săi. Discuția evidenţiază clar polarizarea opiniilor în contextul electoral, arătând divergențele de percepție asupra criteriilor de eligibilitate și a standardelor morale necesare pentru ocuparea unor posturi de conducere în administrația publică.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro