Reclamă

În cadrul emisiunii LIVE cu Rotaru și Kiss, primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a vorbit despre planurile sale personale de a părăsi locuința închiriată în care locuiește în prezent, dezvăluind că se gândește să facă un credit pentru casa. Declarând că nici banii, nici timpul nu i-au permis până acum să-și achiziționeze o locuință, primarul a menționat că este deschis ideii de a se împrumuta, cu condiția să găsească o casă și o zonă pe placul său.

Referindu-se la cheltuielile sale curente, Nicușor Dan a explicat că majoritatea resurselor financiare sunt direcționate către campania pentru un al doilea mandat, indicând că își investește banii în publicitate pe Facebook și pe panourile din oraș. În cadrul discuției, primarul a făcut o paralelă cu Spiru Haret, remarcabilul politician și reformator al învățământului românesc, care a reușit să-și construiască o locuință cu ajutorul unui credit, pentru ca mai târziu aceasta să fie demolată de mafia imobiliară.

Nicușor Dan a punctat că dorește să urmeze un model similar celui al lui Spiru Haret, în ciuda provocărilor pe care mafia imobiliară le poate prezenta. Decizia de a achiziționa o casă prin credit reprezintă pentru el o opțiune viabilă în contextul actual, deși recunoaște că timpul liber și resursele financiare sunt limitate datorită angajamentelor sale profesionale și campaniei electorale în desfășurare.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro