Reclamă

Rămășițele unei femei descoperite pe un câmp din apropierea autostrăzii A1 în urmă cu o săptămână au fost identificate ca fiind ale Mirelei Bîftoi, o femeie de 38 de ani din Capitală. Informații dezvăluite recent de o asistentă a Spitalului Sfântul Stelian din București indică faptul că Bîftoi a fost internată în repetate rânduri datorită unei afecțiuni de depresie.

Potrivit aceleiași surse, în ciuda problemelor de sănătate mintală cu care se confrunta, Mirela Bîftoi era o persoană „cuminte și cu chef de viață”. Asistenta medicală a dezvăluit, într-o declarație exclusivă pentru Kanald.ro, că interacțiunile sale cu Mirela au fost mai mult decât profesionale, descriind-o ca fiind o „fată cuminte, cu bun simț”.

„Era o fată cuminte și cu bun simț. A fost internată de mai multe ori cu depresie. Îmi pare foarte rău de ea, de ce a pățit”, a mărturisit asistenta spitalului Sfântul Stelian.

Mirela Bîftoi era o prezență frecventă în unitatea medicală, unde asistenta se ocupa de îngrijirea ei în timpul internărilor repetate. Deși se lupta cu probleme de sănătate mintală, Mirela își exprima frecvent dorința de a avea o familie și un copil.

Această dorință profundă a femeii de a avea o familie era evidentă pentru cei care au cunoscut-o. Mirela era ferm convinsă că poate găsi fericirea și împlinirea într-o viață de familie, în ciuda obstacolelor și provocărilor cu care se confrunta.

Forțele de ordine investighează în continuare moartea Mirelei Bîftoi. Cadavrul tranșat al femeii a fost descoperit pe un câmp din apropierea autostrăzii A1. În prezent, polițiștii au descins la domiciliul unui potențial suspect, un bărbat de origine turcă cu care femeia s-ar fi întâlnit înainte să dispară.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro