Reclamă

Neptun, planeta asociată cu spiritualitatea și imaginația, și-a reluat din data de 6 decembrie mișcarea directă în semnul său de domnie, Peștii. Acest fenomen astral va continua până la 2 iulie 2024, perioadă în care se așteaptă o claritate sporită în percepția realității, o intensificare a creativității și o reînnoire a conexiunii cu visele și viziunile personale.

În urma acestei modificări astrale, se preconizează o perioadă favorabilă pentru vindecarea traumelor personale și pentru valorificarea talentelor artistice în lumea materială. Acest context astral aduce cu sine și influențe asupra fiecărei zodii în mod distinct.

Berbecii, de exemplu, sunt îndemnați să privească perioadele de solitudine ca pe o binecuvântare și să acorde o atenție sporită viselor, acestea putând conține informații importante. Pentru Tauri, se anunță deblocări în relațiile de prietenie și concretizări legate de așteptările de viitor, mai ales în activitățile creative.

Gemenii vor avea o percepție mai clară asupra direcției carierei, perioada fiind propice pentru cei ce lucrează în domeniul artelor. Racii sunt îndemnați să se reconecteze cu credințele mai vechi și să rezolve probleme juridice prin medieri.

Leii vor avea o intuiție sporită și un sentimentalism accentuat, iar problemele legate de bani sau moșteniri se vor diminua. Fecioarele sunt îndrumate să privească spre viitor în relațiile personale și să clarifice aspecte legate de contracte.

Balanțele sunt îndemnate să se gândească mai mult la odihnă și relaxare și să-și rezolve problemele de sănătate. Scorpionii vor găsi o creștere a romantismului și fidelității, iar creativitatea va fi în creștere.

Săgetătorii vor descoperi că schimbările în anturaj sau locuință pot aduce o direcție nouă în viața lor. Capricornii vor rezolva problemele mai ușor prin ascultare autentică și cercetare proprie.

Vărsătorii își vor ușura deciziile financiare și vor stabili un buget mai realist.
Pentru Pești, atitudinea pozitivă va deveni contagioasă, dar sunt sfătuiți să rămână cu picioarele pe pământ.

Așadar, mișcarea directă a lui Neptun presupune o perioadă de claritate și spiritualitate crescută, iar impactul său va fi resimțit la nivel individual, în funcție de zodia fiecăruia.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro