Reclamă

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care în august 2023, sub influența substanțelor interzise, a ucis doi tineri cu mașina, a afirmat că victimele erau, de asemenea, sub influența alcoolului sau drogurilor. Această afirmație, făcută în fața jurnaliștilor, a stârnit indignare în rândul publicului.

În seara tragediei, fiul său, Vlad Pascu, în vârstă de 20 de ani, a lovit un grup de opt persoane cu mașina, provocând moartea imediată a două dintre ele. După accident, acesta a fugit de la locul faptei, fiind prins de poliție în Vama Veche, la aproximativ douăzeci de minute de la producerea accidentului.

Din acel moment, Vlad Pascu este în arest preventiv, așteptând sentința. În ciuda faptelor comise de fiul lor, părinții acestuia, Mihai și Miruna Pascu, se luptă pentru eliberarea acestuia și readucerea lui acasă. Ei își folosesc orice oportunitate pentru a face declarații controversate în fața magistraților și jurnaliștilor.

Recent, Mihai Pascu a făcut o afirmație care a generat indignare în societate. Acesta a susținut că cei doi copii decedați în accidentul provocat de fiul său ar fi consumat droguri sau alcool înainte de producerea tragediei. „Copiii aceia nu se întorceau de la teatru! Ştiţi foarte bine! Se întorceau din Vama Veche ca şi fiul meu! Dacă ei se întorceau la 4 dimineaţa, era normal să aibă alcoolemie, ori alte lucruri!”, a declarat Mihai Pascu.

Vlad Pascu a oferit, de asemenea, primele sale declarații despre tragedia de la 2 Mai, într-o discuție telefonică la care au participat și Mihai Pascu și jurnalistul Marian Ceaușescu. Tânărul a exprimat regret pentru faptele sale și a afirmat că și-ar dori să poată schimba trecutul. „Aș da orice, ca să pot să dau timpul înapoi, să fac lucrurile diferit. Eu știu cine sunt eu și știu că tot ce se televizează și nu arată decât partea neagră a mea, nu arată nimic din lucrurile bune pe care le-am făcut în viața asta”, a declarat Vlad Pascu.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro