Reclamă

Socrii fostului primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, au primit sentințe de închisoare, conform deciziei emise de Tribunalul Mureș. Claudia și Dorin Petru Gliga au fost găsiți vinovați pentru dare de mită și complicitate la această infracțiune, așa cum reiese din minuta publicată pe portalul instanțelor.

Claudia Gliga a primit o condamnare la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru dare de mită și este obligată să respecte condiții stricte timp de 4 ani. Aceasta include munca neremunerată în folosul comunității. În plus, instanța a dispus confiscarea unei sume considerabile de bani, care reprezintă beneficiul obținut din infracțiune.

Dorin Petru Gliga, soțul Claudiei, a fost de asemenea găsit vinovat pentru complicitate la dare de mită. Decizia tribunalului a fost luată în cadrul dosarului care îi vizează pe socrii lui Cătălin Cherecheș, unul dintre cei mai cunoscuți primari din Baia Mare.

Este important de menționat că aceste sentințe vin ca urmare a unui proces îndelungat, care a inclus mai multe etape de judecată. În acest caz, decizia tribunalului poate fi contestată, așa cum prevede legea penală. Prin urmare, procedurile legale în acest caz nu au fost încheiate definitiv.

În concluzie, decizia pronunțată de Tribunalul Mureș a condamnat la închisoare socrii fostului primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Claudia și Dorin Petru Gliga au fost găsiți vinovați pentru dare de mită și complicitate la această infracțiune. Claudia Gliga a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare, cu obligația de a respecta condiții stricte timp de 4 ani. Mai mult, i s-a confiscat o sumă considerabilă de bani, reprezentând beneficiul infracțiunii.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro