Reclamă

O britanică în vârstă de 40 de ani, care pretinde că a fost căsătorită cu o fantomă pe nume Edwardo, s-a mutat în România cu speranța de a deveni vrăjitoare. Femeia afirmă că a luat această decizie după ce „soțul” ei ar fi înșelat-o și ar fi încercat să o urmărească. Cu dorința de a găsi siguranță și liniște, englezoaica a ales să se refugieze în practicile oculte.

Fuga de spiritul soțului a condus-o până în suburbiile Bucureștiului, acolo unde Mihaela Minca, o practicantă recunoscută a artei oculte în România, și-a deschis ușile casei pentru ea. După ce a fost primită ca membru onorific al unui cerc de vrăjitoare, britanica a început să învețe cum să-și valorifice propriile puteri, alăturându-se fiicelor Mihaelei.

„Am fost onorată să fiu invitată în casa Mihaelei”, a declarat fosta soție a lui Edwardo. „A fi expusă într-un mod atât de personal vrăjitoriei mi-a amplificat înțelegerea spiritualității. A fost încurajator să mă aflu în mijlocul unei energii feminine atât de pozitive și a fost confortabil să particip la vrăji și ritualurile lor”.

Femeia a detaliat că mariajul ei cu Edwardo, spiritul care susține că a trăit în timpul reginei Victoria, a fost marcat de trădări și urmăriri. Aceasta a subliniat dorința ei de a se proteja și de a-și urma mai departe călătoria spirituală, în ciuda celor întâmplate.

Însă planurile britanicei nu se opresc la apărarea de fantoma soțului. Ea și-a exprimat intenția de a-și construi o carieră ca investigator paranormal, angajându-se să exploreze și să valorifice „magia interioară” pe care o simte că o posedă. Astfel, prin mutarea în România și inițierea în vrăjitorie, femeia își continuă drumul spiritual neconvențional, în ciuda circumstanțelor ieșite din comun.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro