Reclamă

ADN-ul Mirelei, victima unei crime oribile în Dâmbovița, a fost identificat în locuința bărbatului suspectat de comiterea acestei fapte. Suspectul, un cetățean turc, se află în prezent în custodia poliției și a fost reținut pentru 24 de ore, refuzând să colaboreze cu forțele de ordine.

Descoperirile au fost făcute în urma probelor prelevate din locuința suspectului, unde analizele au relevat prezența ADN-ului victimei. În plus, anchetatorii au descoperit și alte obiecte suspecte, cum ar fi bucăți de sârmă sau saci, care ar putea fi legate de faptele comise.

Primele analize efectuate în cazul crimei din Dâmbovița confirmă că Mirela a fost în casa suspectului înainte de a deceda. De asemenea, autoritățile au efectuat verificări timp de 14 ore în casa bărbatului, o locuință improvizată amplasată într-un depozit, unde au fost descoperite și urme de sânge, precum și mai multe haine.

În acest moment, se așteaptă decizia privind posibilitatea arestării preventive pentru 30 de zile a bărbatului suspectat de crimă.

În urma evenimentelor tragice, sora Mirelei este devastată. „Nu vreau să dau detalii, totul este în anchetă. Este în anchetă cazul, aştept şi eu un răspuns. Nu ştiu nimic, n-am nicio informaţie. Nu vreau să dau detalii. Am fost audiată şi atâta tot. Nu vreau decât să aflu un răspuns, nu vreau să dau informații, nu am niciun indiciu. Când a plecat, a plecat de bunăvoie, nu a plecat supărată. Am primit un telefon să îmi spună că mai întârzie şi atât. După 24 de ore de la momentul dispariției am anunțat”, a declarat sora Mirelei.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro