Reclamă

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, a răspuns recent declarațiilor făcute de Sorin Grindeanu, ministrul actual al Transporturilor, privind blocarea proiectului autostrăzii Margina-Holdea. Drulă a respins acuzațiile cu o glumă despre finanțarea de la George Soros și a subliniat incapacitatea lui Grindeanu de a construi infrastructură în România.

Drulă a clarificat că în timpul mandatului său de 8 luni nu a inaugurat autostrăzi cu festivism, dar au fost finalizate proiecte importante de infrastructură, cum ar fi lotul 2 din Autostrada Sebeș-Turda și nodul de la Sebeș. El a criticat afirmațiile lui Grindeanu despre blocarea proiectului prin "căratul urșilor prin păduri", menționând eforturile sale de alocare a 300 de milioane de euro din PNRR pentru acest lot, și a evidențiat problemele birocratice ca principal obstacol în realizarea acestuia.

Drulă a arătat că, datorită întârzierilor birocratice, proiectul nu va fi finalizat la timp și banii din PNRR ar putea fi pierduți, criticând în același timp lipsa de acțiune a lui Grindeanu și concentrarea acestuia pe atacuri politice în loc de soluționarea problemelor de infrastructură.

În concluzie, Cătălin Drulă a contestat eficiența ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, în avansarea proiectelor de infrastructură majore, subliniind nevoia de a depăși provocările administrative pentru a evita pierderea fondurilor europene alocate pentru autostrada Margina-Holdea.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro