Reclamă

Faimosul chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit recent prețurile pentru meniul său special de Paște, pregătit pentru cei care preferă să comande, în loc să petreacă timp pregătind bucatele tradiționale. Meniul, care include preparate precum drob, stufat, ciorbă, sarmale, salată de boeuf, cozonac și pască, are un preț de 1.150 de lei.

De-a lungul anilor, Scărlătescu a subliniat în mai multe rânduri că nu folosește conservanți sau coloranți în mâncarea sa, insistând pe faptul că toate ingredientele sunt bio. În ceea ce privește prețurile individualizate, o porție de 27 de sarmale costă 137 de lei, o oală de 2,4 litri de ciorbă de miel este 117 lei, un kilogram de friptură de miel se apropie de 200 de lei, iar stufatul este ceva mai ieftin, 179 de lei. Drobul de miel costă aproape 150 de lei, în timp ce un kilogram de salată de boeuf este 75 de lei.

Chef Scărlătescu oferă, de asemenea, un platou tradițional pentru patru persoane, cu un preț de 119 lei. Acesta include o gamă largă de produse, de la cârnați și chiftele, la salată de vinete sau de icre. Un pachet cu pască și cozonac costă aproape 200 de lei.

Printre cele mai populare și vândute preparate ale lui Scărlătescu se numără cozonacul, care costă 99 de lei, cozonacul însiropat cu vinars și ciocolată belgiană, la prețul de 143 de lei, și pasca, la 98 de lei. Pe următoarele locuri la categoria „cele mai vândute” se numără: drobul de pui (147 lei), ciorba de miel (117 lei), friptură de miel (189 lei), friptură de curcan (99 lei).


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro