Reclamă

Camera Deputaților a adoptat o lege care va transforma industria jocurilor de noroc din România. Potrivit legii, sălile de jocuri de noroc din localități cu mai puțin de 15.000 de locuitori vor fi închise, ceea ce va avea impact asupra sute de săli de jocuri din țară.

„Industria jocurilor de noroc, industria păcănelelor, va suferi prima mare înfrângere în Parlamentul României”, a declarat Alfred Simonis, potrivit Mediafax. Această schimbare va afecta nu doar industria jocurilor de noroc, dar și economia locală a multor localități mai mici.

În urma adoptării acestei legi, doar localitățile cu peste 15.000 de locuitori vor rămâne cu săli de jocuri de noroc. Printre acestea se numără: Aiud, Alba Iulia, Blaj, Sebeș, Cugir în județul Alba, municipiul Arad în județul Arad, Curtea de Argeș, Câmpulung, Pitești, Mioveni în județul Argeș, Bacău, Moinești, Onești, Comănești în județul Bacău și multe altele.

Pe de altă parte, zeci de localități importante nu vor mai avea săli de jocuri de noroc. Printre acestea se numără: Abrud – județul Alba, Aninoasa – județul Hunedoara, Avrig – județul Sibiu, Baia de Aramă – județul Mehedinți, Baia de Arieș – județul Alba, Baia de Criș – județul Bihor, Băile Govora – județul Vâlcea, Băile Herculane – județul Caraș-Severin, Băile Olănești – județul Vâlcea, Băile Tușnad – județul Harghita, Beiuș – județul Bihor, Bicaz – județul Neamț, Bistrița Bârgăului – județul Bistrița-Năsăud, Blaj – județul Alba, Borșa – județul Maramureș.

Aceasta este o schimbare semnificativă în politica de reglementare a jocurilor de noroc în România și este așteptat ca va avea un impact direct asupra industriii jocurilor de noroc.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro