Reclamă

În Sectorul 1 din București, doi polițiști au fost agresați de o femeie căreia i-au atras atenția în legătură cu parcare neregulamentară. Atacul violent a fost urmarea unui conflict generat de parcarea neregulamentară a autovehiculului pe care îl conducea femeia. În urma incidentului, agresoarea a fost arestată pentru 24 de ore și urmează să fie audiată.

Scenele de violență au avut loc în timp ce polițiștii se aflau în timpul serviciului. Ei erau agenți la Poliția Locală și interveniseră pentru o problemă de parcare neregulamentară. După ce i-au atras atenția femeii asupra modului în care a parcat, atitudinea acesteia s-a schimbat brusc. A devenit violentă și a adresat injurii celor doi polițiști. Incidentul a fost înregistrat, iar în imagini se poate vedea cum femeia se ceartă cu unul dintre agenți, după care intervine un bărbat care îl împinge pe polițist și îl doboară.

Ulterior, femeia se năpustește asupra polițistului aflat la pământ între un copac și autovehiculul ei, îl lovește în zona capului și îl trage de uniformă. Cel de-al doilea polițist încearcă să intervină pentru a calma situația, dar și el este lovit de agresoare.

Femeia a fost reținută și dusă la secția de poliție, unde a rămas încarcerată pentru 24 de ore. În prezent, este cercetată pentru comiterea a două infracțiuni de ultraj.

Procurorii au declarat: “La data de 09.04.2024, în jurul orei 10:25, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe zona de competenţă, lucrători de poliţie din cadrul D.G.P.M.B. – Poliţia Sectorului 1 Bucureşti, Secţia 5 Poliţie, au fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a intrat într-un conflict cu lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, generat de parcarea neregulamentară a unui autovehicul, împrejurare susceptibilă de a fi sancţionată contravenţional”.

Femeia, cunoscută pentru comportamentul său scandalos, va fi prezentată în fața judecătorilor din Sectorul 1 cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj și violențe. „Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 09.04.2024, în jurul orei 10:25, inculpata a exercitat acte de violenţă împotriva a doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sectorul 1 Bucureşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri şi lovituri în zona feţei şi a corpului”, a transmis News.ro.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro