Reclamă

La doar o zi de la evadarea din Sectorul 2, în timp ce era sub escortă, se pare că criminalul Meszaros Zsombor a încercat să fugă din țară. Informațiile recente arată că a beneficiat de ajutorul unor șoferi neștiutori de situația reală, reușind să parcurgă 600 de kilometri în cele 14 ore de libertate.

Meszaros Zsombor, condamnat la 18 ani de închisoare pentru uciderea iubitei sale, a evadat în jurul orei 15.00, provocând o amplă operațiune de căutare la nivel național. Perioada de detenție a acestuia se va prelungi ca urmare a încercării de evadare.

Primul ajutor pe care l-a primit a venit din partea unui șofer care l-a luat la ocazie. Imaginile video surprind momentul în care Meszaros face cu mâna unui autoturism, se urcă în mașină și pleacă. Conform declarațiilor, șoferul nu-l cunoștea pe Meszaros și nici nu avea idee că acesta era un fugitiv. De asemenea, acesta a afirmat că a crezut că Meszaros îl va remunera pentru cursă, însă, nereușind să-l plătească integral, l-a lăsat la distanță de câteva străzi față de destinația sa.

În încercarea de a fugi din țară, Meszaros s-ar fi îndreptat către Oradea, conform Antena 3 CNN. După ce a fost lăsat jos de primul șofer, el și-a continuat drumul, pretinzând că este șofer de TIR și că mașina sa este defectă. Persoanele pe care le-a întâlnit pe drum au fost convinse de povestea sa și au decis să-l ajute, fără a ști că acesta era un evadat. Poliția afirmă că pe durata evadării, Meszaros a schimbat patru mașini.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro