Reclamă

Protagoniștii serialului american „Sunset Beach” , care a făcut furori în România în anii ’90, sunt încă recunoscuți pentru rolurile lor din acest serial, chiar dacă drumurile lor profesionale s-au despărțit după terminarea filmărilor. Susan Ward, care a interpretat-o pe Meg Cummings, și Clive Robertson, care l-a interpretat pe Ben Evans, sunt amintiți cu drag de telespectatorii români.

„Susnet Beach” a fost un succes remarcabil în România și a adus bucurie în multe dintre casele românilor. Serialul a fost difuzat între anii 1997 și 1999 și a atras un număr impresionant de telespectatori, datorită poveștii de iubire complicată dintre Meg și Ben.

După încheierea serialului, Susan Ward și Clive Robertson au urmat cariere diferite în industria cinematografică. Cu toate acestea, ei rămân în memoria telespectatorilor români ca Meg și Ben din „Sunset Beach”, personajele care au marcat adolescența multora.

Susan Ward, cunoscută publicului drept Meg, are acum 45 de ani. Actrița a mai jucat în producții ca „The in Crowd”, „Shallow Hal”, „Friends”, „Make it or break it” și „Major crimes”, însă niciunul dintre aceste roluri nu i-a adus faima celui din „Sunset Beach”. În prezent, ea este căsătorită cu producătorul de film David C. Robinson și are un fiu.

Pe de altă parte, Clive Robertson, adică Ben, s-a născut în 1965 și a avut roluri în filme precum „Paparazzo”, „Crazy Girls Undercover”, seriale ca „Starhunter”, „Wicked Wicked Games”, „V.I.P”, dar a făcut și dublaj pentru „Medal of Honor”, „The Ant Bully” și jocul video „Darkstar: The Interactive Movie”. Robertson s-a retras de pe scena actoriei, devenind scenarist și producător.

Serialul „Sunset Beach” a avut trei sezoane și 760 de episoade și a fost difuzat pe NBC. Producția a primit două premii Emmy și 22 de nominalizări pentru diferite alte premii importante, ceea ce dovedește calitatea și succesul său la nivel internațional.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro