Reclamă

Un sondaj recent realizat de AtlasIntel, și prezentat în exclusivitate de Digi24 în cadrul emisiunii Jurnalul de Seară, scoate la iveală surprize în intențiile de vot ale românilor pentru alegerile europarlamentare. Partidul Dianei Șoșoacă se va regăsi în Parlamentul European, conform datelor sondajului. De asemenea, coaliția PSD-PNL și Alianța Dreapta Unită stârnesc interes în rândul demo- și geografiei electoratului.

Analiza demografică indică predilecția persoanelor de peste 50 de ani pentru PSD-PNL, în timp ce Dreapta Unită câștigă teren în rândul celor cu vârsta între 40 și 49 de ani. Partidul AUR se distinge prin popularitatea sa în rândul tinerilor cu vârste între 18 și 29 de ani. Sondajul explorează, de asemenea, nivelul de aprobare pentru alianța PSD-PNL și percepția publică asupra partidelor suveraniste sau naționaliste.

Prezentarea datelor va fi completată de dezvăluirea problemelor cu care se confruntă România din perspectiva cetățenilor, evidențiind principalele realizări și greșeli ale actualei guvernări PSD-PNL. AtlasIntel, compania responsabilă pentru acest sondaj, este recunoscută pentru acuratețea sa în predicțiile electorale, fiind catalogată cu nota “A” în clasamentul FiveThirtyEight pentru performanța sa în alegerile prezidențiale din 2020 din SUA.

Totul despre cum și-au îndreptat românii preferințele de vot pentru Parlamentul European, demograficul acestora și evaluarea inițiativelor guvernamentale va fi dezvăluit la ora 20:00, în exclusivitate pe Digi24, în cadrul Jurnalului de Seară.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro