Reclamă

Andreea Marin a fost prezentă, alături de fiica sa, Violeta, la inaugurarea cafenelei lui Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al artistului Ștefan Bănică Jr. Fosta prezentatoare TV a fost apreciată de fani pentru modul în care susține membrilor familiei în proiectele lor.

Radu Ștefan Bănică a decis să se lanseze în afaceri prin deschiderea unei cafenele în București, iar Andreea Marin și Violeta au fost alături de el în acest moment important. Pentru a marca evenimentul, Andreea Marin a distribuit pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de fiica sa și de Radu Ștefan.

În mesajul care a însoțit fotografia, Andreea Marin a descris atmosfera primitoare a cafenelei și a menționat mândria pe care o simte văzându-l pe Radu Ștefan implicat în acest proiect. Ex-soția lui Ștefan Bănică Jr. a subliniat evoluția fiului acestuia de la copilărie la maturitate, ajungând să fie gazda unei cafenele. Ea a adresat și o recomandare către toți cei care își doresc o pauză în inima orașului, să viziteze cafeneaua lui Radu Ștefan.

Gestul Andreei Marin de a susține noua afacere a lui Radu Ștefan a fost apreciat de fanii ei. În timpul transmisiei live de pe Instagram, ea a primit mesaje de laudă și mulțumire pentru modul în care își susține familia.

Andreea Marin este cunoscută pentru implicarea sa activă pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu momente importante din viața personală și profesională. Prezența sa la deschiderea cafenelei lui Radu Ștefan se încadrează în aceeași linie de a împărtăși cu fanii săi bucuriile și realizările din viața sa.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro