Reclamă

La vârsta de 62 de ani, Mihai Alexandru, tatăl și managerul celebrului artist Andra și al lui Săndel Mihai, a absolvit Facultatea de Drept a Universității Spiru Haret. După o carieră dedicată promovării talentelor muzicale ale copiilor săi, Alexandru și-a îndeplinit propriul vis de a deveni jurist.

Povestea lui Alexandru este una de sacrificiu și ambiție. Născut în Câmpia Turzii, a renunțat la cariera sa de dascăl pentru a se muta în București și a investi în cariera muzicală a fiicei sale, Andra, astăzi una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. De asemenea, a contribuit semnificativ la succesul fiului său, Săndel Mihai, care este acum un cunoscut solist de muzică populară.

Decizia de a se întoarce pe băncile școlii a venit după ce copiii săi au devenit independenți în carierele lor. Alexandru a studiat timp de cinci ani, la frecvență redusă, continuând să fie un sprijin activ în activitatea fiicei sale. „Ultimii trei ani au fost chiar mai grei, însă mi-am propus să duc la bun sfârșit acest deziderat și sunt tare mândru”, a mărturisit Alexandru.

Absolvirea Facultății de Drept constituie o nouă realizare în viața sa și adaugă o altă legătură cu familia fiicei sale, Cătălin Măruță, soțul Andrei și tatăl acestuia, Constantin Măruță, fiind de asemenea avocați. Constantin Măruță a fost magistrat la Tribunalul Gorj pentru trei decenii, iar acum conduce un cabinet de avocatură la Târgu Jiu, orașul său natal. Cătălin Măruță, deși nu a profesat niciodată în domeniul juridic, a absolvit și el Dreptul.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro