Reclamă

Cântărețul Jador și iubita sa, Oana Ciocan, sunt de nedesprțit de când s-au mutat împreună. După o perioadă dificilă în care s-a zbătut cu sentimentele sale, artistul pare să-și fi găsit fericirea alături de Oana Ciocan și se pregătește pentru căsătorie.

În urmă cu câteva săptămâni, cei doi s-au mutat împreună și petrec fiecare moment unul lângă celălalt. Lucru care s-a observat și atunci când au mers la sala de sport și în alte momente din viața lor cotidiană.

În ciuda fericirii sale, Jador nu a ratat ocazia să aducă în prim-plan umorul său caracteristic. În mediul online, artistul, în glumă, și-a manifestat nemulțumirile privind ce schimbări s-au produs în viața sa de când s-a logodit. „Uitați-vă, fraților, nu mai am viață personală, nu mă mai îmbrac cum vreau eu, nu-mi convine. Nu mai merge”, a afirmat Jador.

La începutul relației, Jador a vrut să se asigure că Oana Ciocan nu este interesată de succesul și faima lui, așa că a pus-o la încercare. I-a spus că toate bunurile sale valoroase, casa, mașina, sunt închiriate sau cumpărate în rate. „Am testat-o pe Oana. Ne-am cunoscut și i-am zis că am casa cu chirie, studioul cu chirie, mașina în rate, că tot ce am eu nu e al meu și că am nevoie de bani”, a dezvăluit artistul în podcastul lui Jorge.

După aproximativ o lună, Jador a dezvăluit adevărul Oanei Ciocan, după ce s-a convis că poate avea încredere în ea. „Vreo lună am făcut asta, până când m-am îmbătat și i-am zis că totul este al meu”, a mărturisit cântărețul.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro