Reclamă

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a fost operat pe creier timp de 6 ore la Spitalul Județean Timișoara, informează membrii formației. Covaci, în vârstă de 76 de ani, se află în continuare în spital, iar situația sa medicală este monitorizată atent.

Artista se află într-o stare stabilă, urmează tratamentul prescris și este sub cea mai bună îngrijire, însă potrivit colegilor săi de bandă, veștile din partea medicilor nu sunt cele mai bune. Informația a fost transmisă pe rețelele de socializare, unde membrii trupei au adresat și o rugăminte către presă de a nu insista cu privire la vizite la spital.

„Salutare tuturor! Oameni buni, ne-au parvenit rezultatele finale și fără echivoc ale analizei situației medicale a lui Nicu. Vom ține sub discreție diagnosticul, însă veștile nu sunt bune. Starea lui Nicu este stabilă, urmează cursul tratamentului și este sub cea mai bună îngrijire posibilă! Condiția medicală nu îi permite vizite, inclusiv noi limităm contactul, așa că adresăm rugăminte către presă a nu se insista în sensul acesta! Am promis că vă ținem la curent cu informații veridice și clare și asta vom face!”, a fost mesajul postat de trupa Phoenix.

Nicu Covaci a ajuns la spital în urmă cu aproximativ trei săptămâni, când a simțit o amorțeală în partea feței și vederea i-a fost afectată. Solistul a decis să facă investigații medicale și un RMN a relevat o problemă foarte serioasă: un proces expansiv intracranian. Medicii de la Secţia de Neurochirurgie au decis să îl opereze de urgență și să îl țină sub observație la secția de Anestezie și Terapie Intensivă.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro