Reclamă

Grupul Digi a fost premiat în cadrul Galei Romanian CSR Awards, eveniment dedicat companiilor sustenabile, pentru campania sa umanitară „Avem același sânge”. Această distincție vine ca un omagiu adus gestului de solidaritate al celor peste 4.500 de români care au contribuit la succesul acestui proiect.

Carla Tănasie, reprezentând Grupul Digi, a exprimat recunoștința pentru premiul primit și a subliniat importanța recunoașterii eforturilor de binefacere în România: „Mulțumesc pentru premiu. Mă bucur pentru că există astfel de evenimente în România… ne încurajați și îi incurajați pe toți.”

Campania „Avem același sânge” nu doar că a fost recunoscută pentru impactul său pozitiv, dar și-a propus obiective ambițioase pentru viitor, inclusiv reformarea strategică a sistemului național de transfuzie sanguină, o necesitate subliniată de Comisia Europeană de aproape două decenii. „Ne dorim ca reforma în sistem să fie cu adevărat… o reformă cerută de Comisia Europeană de 20 de ani.”, a declarat Tănasie.

Problemele cu care se confruntă centrele de transfuzie din România, incluzând infrastructura precară, aparatură învechită și lipsa de personal calificat, evidențiază urgenta și importanța unei astfel de reforme.

Recunoașterea obținută de Grupul Digi la Gala Romanian CSR Awards reconfirmă impactul pozitiv al campaniei „Avem același sânge” și reflectă angajamentul continuu pentru îmbunătățirea condițiilor din sistemul de sănătate public din România.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro