Reclamă

Marți seară, în cadrul unei reuniuni de partid la care au participat 591 din cei 631 de delegați social-democrați bucureșteni convocați, senatoarea Gabriela Firea a fost realeasă, cu unanimitate de voturi, în funcția de președinte al Organizației PSD București.

„Mi-am pansat rănile, cicatricile le-am ascuns sub ia noastră tradițională pe care o iubesc foarte mult. M-am uitat în ochii dumneavoastră și mi-am dat seama că ar fi corect pentru mine ca persoană să mă retrag într-un moment de cumpănă și acolo unde simțeam că nu mai găsesc locul, dar nu era corect pentru mine ca om politic și pentru dumneavoastră și pentru toți acei bucureșteni care și-au pus speranța în noi și care așteaptă să fim și noi parte a schimbării în bine a vieții lor,” a declarat Gabriela Firea, transmite Agerpres.

În discursul său, Firea a subliniat angajamentul de a munci mai mult, a fi mai implicată și mai determinată în cadrul organizației, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții în București. „Dacă voi greși vreodată în fața dumneavoastră îmi voi cere repede iertare, ca să nu ținem supărare. A greși este omenește, este firesc,” a afirmat Firea, punând accent pe umanitate și înțelegere în procesul de îmbunătățire a capitalei.

De asemenea, în cadrul aceleiași reuniuni, Alexandru Hazem Kansou a fost reconfirmat în funcția de secretar executiv al PSD București, consolidând astfel structura de conducere a partidului la nivel local.

Realegerea Gabrielei Firea și a lui Alexandru Hazem Kansou în conducerea PSD București marchează continuarea unui capitol important pentru organizația locală, cu promisiuni de dezvoltare și progres pentru capitala României.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro