Reclamă

În urma unei investigații, polițiștii din Dolj au reușit recuperarea a 25.000 de lei sustrași de la un bătrân după ce a fost luat de acasă cu mașina și abandonat pe un câmp. Doi bărbați, de 18 și 30 de ani, din municipiul Băileşti, sunt cercetați pentru comiterea acestui furt.

Victima, un bărbat de 90 de ani din comuna Galicea Mare, a relatat poliției că, după ce a retras suma respectivă dintr-o agenție bancară din Băilești, a fost acostat de cei doi tineri care i-au oferit un transport până acasă. Profitând de starea sa de vulnerabilitate, aceștia l-au abandonat pe un câmp după ce i-au furat banii.

Activitățile desfășurate de polițiști au culminat cu identificarea și reținerea celor doi suspecți, iar întreaga sumă de bani a fost recuperată și restituită persoanei vătămate. Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești, pentru luarea unei măsuri preventive.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au confirmat reușita operațiunii și au subliniat importanța recuperării prejudiciului, subliniind eficiența investigației polițienești.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro