Reclamă

Dacă ai dorit vreodată să îți savurezi prânzul în spațiile luxoase ale Palatului Parlamentului, acum ai șansa. Cantina din palat oferă zilnic mese accesibile pentru bugetari, cu prețuri care sunt mai mici decât cele din anumite restaurante din țară. Cea mai ieftină mâncare este o porție de mici, care costă 5 lei, în timp ce un meniu office ajunge la prețul de 24 de lei.

Prețurile au fost dezvăluite într-un scurt videoclip apărut pe rețelele de socializare. Printre preparatele oferite se numără ciorbă de perișoare sau a la grec, cu un preț de 13 lei fiecare, sau supă de roșii cu tăiței de casă, ce costă 10 lei. De asemenea, un meniu economic, ce conține tochitură de porc cu mămăligă, costă 20 de lei.

Cei care aleg să ia masa la cantina din Palatul Parlamentului se pot bucura de numeroase alte preparate culinare la prețuri accesibile. Ghiveciul de legume cu carne de porc costă 19 lei, în timp ce pentru o porție de mâncare de spanac cu orez se plătește 14 lei. Printre alte mâncăruri din meniu se numără pui cu legume în stil chinezesc (16 lei), mâncare de cartofi sau falafel (13 lei fiecare), broccoli sote (12 lei), pulpe de pui dezosate sau șnițel de pui (14 lei fiecare), cașcaval pane sau cârnați ardelenești (13 lei fiecare), cârnați semiafumați (11 lei). De asemenea, o porție de cartofi prăjiți sau făcuți la cuptor costă 10 lei.

Meniul de la cantină oferă și o gamă variată de salate, toate cu prețul de 10 lei fiecare: ardei copt, vinete sau ciuperci cu maioneză și usturoi. De asemenea, sunt disponibile și deserturi: baclava (16 lei), clătite cu ciocolata sau clătite cu brânză dulce și stafide (12 lei fiecare), trio de ciocolata (15 lei), profiterol sau cheesecake (12 lei fiecare), ecler cu fistic, vanilie sau vienez (14 lei), plăcintă cu mere (12 lei), cremă de zahăr ars (14 lei).

Cantina din Palatul Parlamentului se dovedește astfel a fi o opțiune de nerefuzat pentru cei care doresc să mănânce „ca la mama acasă”, dar într-un decor cu totul special. Într-adevăr, mâncarea bună nu trebuie să fie scumpă.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro