Reclamă

Geta Sterp, sora muzicianului de renume național Culiță Sterp, cunoscut și pentru participarea sa la Survivor România 2021, este o tânără care și-a ales un trai modest, ducând mai departe preocuparea tradițională a familiei pentru creșterea oilor. Spre deosebire de fratele său, Geta nu a ales lumina reflectoarelor, preferând o viață dedicată muncii și păstrării tradițiilor.

Ea se ocupă de o stâna de oi și de o tarabă la care vinde telemea, caș și urdă de oaie. Produsele sale sunt vândute direct în piața din orașul Hațeg, județul Hunedoara, și se bucură de apreciere, un client numindu-le ”cea mai bună brânză din Țara Hațegului”.

Pe rețelele de socializare, Geta promovează produsele sale, invitându-i pe urmăritorii săi să le cumpere: ”Vă aștept cu drag la magazin să degustați și, bineînțeles, să cumpărați produse de la stâna noastră, 100% naturale”.

Pe lângă activitatea sa de zi cu zi, Geta a ales recent să se exprime și pe platforma YouTube, unde a postat un mesaj direct adresat vedetelor de pe Instagram care postează imagini editate și care au atacat-o sau pe familia sa cu mesaje jignitoare. Geta s-a filmat la stână, fără machiaj, îngrijind oile, și a vorbit despre importanța autenticității și valorii muncii.

„Tot ce vreau să spun este că mie îmi place așa cum m-o lăsat Dumnezeu, îmi place să fiu naturală, să fiu simplă…Ți-e rușine să stai la oi, dar de ce ai făcut azi-noapte, ieri noapte și alaltaieri noapte, nu ți-e rușine? Bă, trist că trăim într-o astfel de lume în care ți-e rușine să muncești, să fii tu, dar să faci măgarii cu caru’ nu iți e rușine!” a afirmat Geta Sterp în videoclipul său, oferind astfel un contrast puternic cu lumea strălucitoare a showbiz-ului în care fratele ei este implicat.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro