Reclamă

Mama care a șocat întreaga comunitate din Botoșani, Lorela Babii, cea care și-a aruncat cei doi copii de la etajul unui hotel în august 2023, a cerut să-l vadă pe fiul ei care a reușit să supraviețuiască acestui gest necruțător. Alexandru Babii, tatăl băiețelului, a respins solicitarea femeii, care a fost trimisă în judecată pentru crime grave, inclusiv omor și tentativă de omor în cadrul violenței în familie.

În acea seară tragică, Lorela Babii a ajuns la hotel împreună cu cei doi copii, pe atunci minori, în vârstă de 2 și 3 ani. Într-un gest disperat, ea i-a aruncat pe cei mici de la etaj, cauzându-le răni grave. Vladimir, cel mai mic dintre băieți, a murit, în timp ce fratele său mai mare, Gabriel, a supraviețuit, fiind acum în grija tatălui său.

În urma tragediei, Gabriel a rămas cu urme adânci, atât fizice, cât și emoționale. Băiatul are probleme de vorbire și suferă de traume psihice severe, având nevoie de asistență medicală și suport emoțional constant. „Merg cu el la Botoșani la psiholog și logoped, deoarece, după ce s-a întâmplat, cred că din cauza traumei psihice, are o întârziere de vorbire. Vorbește, dar nu înțeleg ce zice, spune cuvinte clar, doar că nu poate să lege o propoziție.”, a mărturisit tatăl micuțului.

Ancheta în cazul Lorelei Babii a arătat că aceasta nu suferea de nicio afecțiune psihică și avea discernământ în momentul incidentului. Cu toate acestea, ea a cerut să-l vadă pe Gabriel, însă cererea i-a fost respinsă de către soțul ei, care a depus cerere de divorț și care este hotărât să ducă mai departe responsabilitățile de părinte, sprijinit de familie. „I-am trimis doar niște poze cu el. Nu am fost la ea să o vizitez, am văzut-o doar la tribunal, în cadrul procesului. O să divorțez de ea. Am depus actele, dar abia în septembrie avem prima instanță pentru divorț.„, a adăugat bărbatul.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro