Reclamă

Într-o nouă dezvoltare a bătăliei juridice dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, actrița a depus joi o moțiune la Curtea Superioară din Los Angeles. Jolie afirmă în documente că "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a început cu mult înainte de 2016", referindu-se la acuzațiile de violență pe care le-a adus fostului ei soț anterior, în timpul unui zbor privat din Franța spre California. Aceasta vine după ce în 2016, la numai șase zile după incidentul menționat, actrița a cerut oficial divorțul.

Conform documentelor aduse în atenție de CNN, Jolie nu a oferit detalii specifice despre presupusele abuzuri, menționând că nu a depus plângeri la acel moment deoarece a preferat ca Pitt "să își asume responsabilitatea și să ajute familia să se recupereze din stresul post-traumatic provocat". De asemenea, actrița de 48 de ani a abordat disputa dintre ea și Pitt legată de Château de Miraval, domeniul viticol deținut de cuplu în Franța, înainte de divorț.

În 2021, Jolie și-a vândut acțiunile de la acest domeniu către Tenute del Mondo, provocând o reacție din partea lui Pitt care a depus o plângere împotriva vânzării în iunie 2023. Actorul susține că vânzarea a fost realizată "în secret" și fără acordul său, contravenind unei înțelegeri anterioare dintre cei doi. Avocatul lui Jolie, Paul Murphy, a declarat pentru CNN că Pitt a refuzat să cumpere părțile actriței, aceasta dorind să nu fie "redusă la tăcere" prin un acord de confidențialitate.

FBI a investigat acuzațiile împotriva lui Pitt dar nu a găsit motive să îl aresteze sau să îl acuze. În răspuns, actorul a negat întotdeauna acuzațiile, numindu-le "total false" prin intermediul purtătorului său de cuvânt.

În sinteză, ultimele dezvăluiri aduc în primer-plan noi detalii despre conflictul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, atât pe plan personal, cât și pe plan financiar, având în vedere disputa referitoare la domeniul viticol Château de Miraval.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro