Reclamă

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat de uciderea mamei sale, în vârstă de 88 de ani. Crima, care a avut loc în București, sector 6, pe data de 20.03.2024, a fost inițial mascată printr-un apel la serviciul de urgență 112, în care bărbatul susținea că mama sa a decedat.

Ancheta a luat o întorsătură dramatică după ce necropsia a evidențiat că moartea femeii a fost violentă, cauzată printr-un mecanism de sufocare și strangulare ce nu putea fi autoprovocat. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în urma probelor adunate, au hotărât să îl pună sub acuzare pe bărbat pentru acest act violent.

„În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt: La data de 20.03.2024, în timp ce se afla în locuința comună din mun. București, sector 6, inculpatul și-a sufocat și strangulat mama în vârstă de 88 de ani, care era în grija sa, fiind imobilizată la pat”, a declarat sursa citată de News.ro.

Decizia judecătorului de drepturi și libertăți a venit rapid, stabilind arestarea preventivă a suspectului pentru o perioadă de 30 de zile, deschizând calea pentru continuarea investigațiilor în acest caz tulburător.

Investigația este în curs, iar autoritățile se așteaptă să descopere noi detalii în această tragedie familială care a șocat comunitatea.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro