Reclamă

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a anunțat vineri cercetarea penală a doi bărbați din comuna Mătăsari, acuzați că anul trecut au împrumutat suma de 27.000 de lei de la un bărbat din Timișoara și nu au mai restituit-o. Plângerea inițiată de creditorul din Timișoara subliniază că banii au fost solicitați pentru a acoperi datorii și nevoi personale, însă promisiunea de restituire a sumei a fost încălcată.

Conform comunicatului IPJ Gorj, cu banii primiți, împrumutații intenționau să-și plătească datoriile acumulate de societatea lor, cât și pentru a satisface anumite necesități personale. Însă după primirea sumei, aceștia au refuzat să mai ramburseze datoria, motiv pentru care dosarul penal a fost întocmit pentru infracțiunile de înșelăciune, abuz de încredere și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

Poliția urmează să efectueze investigații pentru a clarifica împrejurările cazului și a stabili măsurile legale care se impun. Istoria acestui împrumut neachitat reamintește despre riscurile financiare legate de împrumuturile personale efectuate fără garanții contractuale adecvate.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro