Reclamă

Gabriela Cristea, bine-cunoscută personalitate publică din România, a fost recent acuzată de a utiliza chimicale în prăjituri și cozonaci produse în atelierul său artizanal. Acuzațiile au venit după ce Cristea a anunțat că a început să producă și să vândă aceste produse, alături de zacuscă și alte preparate.

Prezentatoarea, care a deschis recent un laborator în zona Crevedia, a dezvăluit chiar că face angajări pentru a face față creșterii cererii pentru produsele sale. Totuși, o serie de comentarii negative au apărut pe rețelele de socializare, criticând-o pe Cristea pentru folosirea de chimicale în preparatele sale.

Internauții au lăsat comentarii precum „Sunt pline de E-uri” sau „Chimicale la găleată”, referindu-se la cozonacii și prăjiturile produse de Cristea. Unii dintre aceștia au criticat-o și pentru prețurile percepute, un cozonac „artizanal” fiind vândut cu 150 de lei.

În fața acestor acuzații, un cofetar a intervenit în apărarea Gabrielei Cristea, explicând că ingredientele pe care aceasta le folosește sunt comune și se regăsesc și în cofetăriile moderne. Acesta a explicat că pastele de cremă intense folosite de Cristea se adaugă într-o cremă patiseră „într-o măsură foarte mică”, pentru a da gustul cremei respective.

„Mai bine interesați-vă ce conțin prăjiturițele pe care le mâncați de la cofetăriile din colț de stradă”, a adăugat cofetarul, îndreptând atenția internauților spre alte produse de patiserie. În final, acesta a transmis un mesaj de încurajare pentru Gabriela Cristea: „Baftă, Gabriela Cristea în tot ceea ce ți-ai propus să faci!”.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro