Reclamă

Situaţiile de trădare în prietenie sau în relaţii pot fi legate de zodie, în funcţie de trăsăturile caracteristice ale fiecăreia, conform astrologiei. Femeile născute în zodiile Leu, Scorpion şi Săgetător, de exemplu, pot fi prădătoare în situaţii de acest gen, dacă acţiunile lor sunt dictate de instinctele cele mai puternice ale personalităţii lor.

Nativa din Leu are tendinţa de a fi întotdeauna în centrul atenției, indiferent de situație. Acesta se asigură că toate privirile sunt asupra ei, chiar dacă asta înseamnă să își trădeze prietenele sau să îi fure iubiții. Nu se dă în lături de la nimic atunci când și-a propus ceva, având o personalitate puternică și dominatoare.

Pe de altă parte, femeia Scorpion, cunoscută pentru devotamentul ei în relaţii, are momente în care pune vocea inimii mai presus de orice altceva. Aceasta poate trăda prietenele atunci când își pune relația pe primul loc. În astfel de situații, dacă trebuie să își mintă prietena sau să inventeze anumite lucruri doar pentru a fi cu un bărbat, va face asta.

În cazul femeii Săgetător, aceasta consideră că prietenia se rezumă la persoane care să îi țină companie atunci când are nevoie. Din acest motiv, cea mai bună prietenă a acesteia este fie mama, fie iubitul. Datorită faptului că nu pune mare preț pe prietene, aceasta poate trăda fără nicio urmă de regret.

Astfel, potrivit astrologilor, zodia poate fi un factor care contribuie la comportamentul unei femei în relația cu cei din jur ei, influențând modul în care aceasta valorizează sau trădează persoanele apropiate. Cu toate acestea, este important de reţinut că comportamentul unei persoane nu este determinat exclusiv de zodia în care s-a născut. Aceasta este doar una dintre multele variabile care contribuie la formarea personalității și comportamentului uman.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro