Reclamă

Prezentatoarea de știri de la Digi FM, Alina Vancia, se confruntă din nou cu cancerul după ce a crezut că a învins boala. Colegul său, Lucian Mîndruță, a făcut apel la ajutor într-un mesaj emoționant publicat pe pagina sa de Facebook.

Alina Vancia, una dintre cele mai cunoscute voci de radio din România, a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică, reușind să facă față cu stoicism tuturor momentelor grele prin care a trecut. Însă, recent, a primit vestea că boala cu care se luptă a reapărut pentru a treia oară. După un tratament chinuitor și mai multe operații, Alina Vancia trebuie să se pregătească pentru o nouă intervenție chirurgicală.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Lucian Mîndruță a îndemnat pe cei care doresc și pot să o ajute pe Alina. „Dragilor, aș vrea să ajutăm o voce să ne vorbească sănătoasă mai departe. O voce de radio. O știți, sigur după timbru, dar cred că și după nume: Alina Vancia. Ce nu știți e că se luptă cu un cancer și e la a treia bătălie. Chirurgie de colon, citostatice, o pauză și o speranță și acum iar… iar e nevoie de chirurgie. Acum trebuie scos un nodul de pe ficat.”, a scris Mîndruță, adăugând detaliile contului în care cei care doresc să ajute pot depune banii.

„În primul comentariu sunt datele de IBAN ale Alinei. Știu că sunteți ori după vacanțe, ori în vacanțe, ori vă pregătiți de vacanțe, dar sper să găsiți un colț de buzunar sau măcar un share și pentru Alina noastră de la radio. Mulțumesc!”, a încheiat jurnalistul.

Alina Vancia, care lucrează în domeniul radio de peste 20 de ani, a declarat în repetate rânduri că iubește această meserie. În prezent, luptă să se vindece și să continue să facă ceea ce îi place. „Acum. Tot ce se întâmpla acum, în acest moment poate fi transmis rapid la radio. Nu ai nevoie decât de informația verificată din 3 surse și gata, i-ai dat drumul în aer. Totul se mișcă mult mai repede decât în televiziune, unde e drept, te ajuta mult imaginea. Atât de mult, încât nici n-ai nevoie tot timpul de cuvinte.” a declarat Alina în trecut.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro