Reclamă

Înregistrări tulburătoare din cadrul unei grădinițe din municipiul Ploiești relevă comportamentul inadecvat al unei educatoare față de preșcolari, incident care a atras atenția autorităților. Polițiștii Biroului Siguranța Școlară s-au sesizat din oficiu, începând cercetările necesare pentru stabilirea situației de fapt și aplicarea măsurilor legale.

Conform înregistrărilor obținute de Republika News, educatoarea, identificată drept Doamna Mirela, este acuzată că a agresat verbal și fizic copiii, amenințându-i chiar că îi va face pe colegi să îi bată dacă aceștia nu ascultă.

În urma difuzării acestor înregistări, directorul instituției a declanșat o anchetă internă, afirmând că a fost sesizat doar de o singură mamă care a cerut mutarea copilului său. Indicatori ai Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au anunțat că investighează cazul pentru a determina măsurile adecvate ce trebuie luate.

Incidentul a primit o atenție sporită după ce surse judiciare au confirmat că evenimentele s-au petrecut la Grădinița 47 din Ploiești, stârnind revolta părinților și a opiniei publice. Ancheta este în desfășurare, în timp ce comunitatea așteaptă răspunsuri și măsuri din partea autorităților competente.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro