Reclamă

Ada Palade, fiica actorului român Cornel Palade, a fost nevoită să părăsească locuința în care trăia în Londra, surprinzător de către proprii ei prieteni. Studentă de succes în domeniul muzicii, tânăra a fost lăsată fără o explicație clară privind motivele deciziei.

Ada Palade se afla în Londra, loc pe care îl considera noua ei casă, cu speranța că își va îmbunătăți condițiile de viață. Din nefericire, prietenii cu care împărțea locuința au decis să o dea afară, fără a-i oferi vreo justificare.

„Am fost dată afară pe străzi din nou pentru niciun alt motiv mai bun”, a mărturisit Ada pe rețeaua de socializare Facebook. În postarea sa, Ada a dezvăluit că a plecat din România pentru a scăpa de mentalitatea restrictivă și sexista din țară, dar că a trebuit să se confrunte cu o altă formă de trădare.

În ciuda acestui incident, tatăl ei, Cornel Palade, nu consideră că Ada ar trebui să revină în România. Actorul a declarat pentru ego.ro că fiica sa are un loc de muncă în Marea Britanie și este capabilă să se întrețină singură.

Cornel Palade a mai adăugat că Ada a beneficiat de un împrumut de la statul britanic pentru a-și continua studiile, bani pe care trebuie să îi întoarcă, dar a subliniat avanatajele sistemului britanic care încurajează tinerii să se dezvolte.

În ultimii trei ani, Ada Palade a slăbit cu peste 40 de kilograme, un proces asupra căruia a vorbit în public. Ea a dezvăluit că calitatea vieții și starea de sănătate precară au fost principalii factori motivaționali pentru a-și schimba stilul de viață. Ada a încheiat cu un mesaj de încurajare pentru cei care se luptă cu greutatea, subliniind că decizia de a spune „nu” a salvat-o.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro