Reclamă

Cântăreața Anca Țurcașiu, cunoscută pentru participarea sa la show-ul de televiziune „Te cunosc de undeva”, a avut un moment plin de emoții în timpul ultimei ediții a concursului, când a aflat că va trebui să interpreteze o melodie a lui Benone Sinulescu. Vedeta a izbucnit în lacrimi, menționând că îi este dificil să interpreteze acest rol, dat fiind că Sinulescu este o figură pe care o prețuiește foarte mult, având cu acesta o relație de prietenie.

Partenerul său, Jean Gavril, a primit aceeași transformare prin ruleta emisiunii și va fi cel care o va acompania pe Anca în interpretarea melodiei „Prin pădure, pe cărare”. El a subliniat și el dificultatea piesei și, în special, menținerea ritmului rapid al melodiei.

Cu toate provocările, Țurcașiu a declarat că echipa lor se potrivește perfect pentru competiția de la „Te cunosc de undeva”. Cântăreața a menționat că ea și Jean Gavril au principii similare și împărtășesc aceeași viziune asupra meseriei lor. De asemenea, ea a apreciat calitățile lui Gavril, cum ar fi munca asiduă, implicarea și calmul său, calități care o ajută să gestioneze emoțiile întâmpinate în cadrul concursului.

La rândul său, Jean Gavril a subliniat importanța conexiunii lor umane și sentimentul că se cunoșteau de o viață, înainte de a deveni parteneri artistici. În ciuda presiunii și emoțiilor, cei doi artiști sunt hotărâți să își facă cel mai bun joc în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro