Reclamă

David, fiul prezentatoarei TV Andreea Mantea, a celebrat ieri vârsta de 7 ani, o zi de naștere plină de surprize și momente de neuitat. Evenimentul a fost organizat cu multă grijă de Andreea Mantea, care s-a asigurat că dorințele micuțului sunt îndeplinite.

Relația specială dintre Andreea Mantea și fiul ei David este bine cunoscută. Comunicând adesea fără cuvinte, aceștia se înțeleg din priviri. Cu ocazia zilei de naștere a lui David, Andreea a vrut ca micuțul să se simtă cu totul special și i-a organizat o surpriză într-un loc neașteptat.

Prezentatoarea TV s-a implicat în toate detaliile organizării evenimentului, dorind ca ziua de naștere a micuțului să fie una memorabilă. Conform afirmațiilor sale, David și-a schimbat dorințele de câteva ori, dar Andreea s-a străduit să îi îndeplinească fiecare dorință.

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Andreea Mantea a transmis sentimentele sale de dragoste profundă pentru fiul ei. „Cine s-a făcut băiat mare? Puiul meu! 7 anișori! 7 ani în care am simțit o cascadă de sentimente de care doar citisem sau auzisem. Le-am trăit pe toate și pot să mă declar cu adevărat fericită pentru că am cunoscut împlinirea!”, a declarat Andreea Mantea pe Instagram.

Mesajul Andreei Mantea a fost primit cu multe reacții pozitive și urări de „La mulți ani!” din partea urmăritorilor săi. Cu toate acestea, vedeta TV a menționat că speră ca David să fie sănătos, să nu sufere și să simtă fericirea și împlinirea, așa cum le simte ea de când a devenit mamă.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro