Reclamă

Cornel Dinicu, proprietarul Fermei Dacilor, locul unde un incendiu devastator a curmat viața a opt persoane în ziua de Crăciun, a revenit la locul tragediei în prima sa zi de libertate, sub control judiciar. A ținut o întâlnire cu prietenii și au plantat copaci în memoria victimelor. Între victimele acelei tragedii se numără și fiul lui Dinicu.

În prima zi de libertate, sub control judiciar, Dinicu a organizat un eveniment la Ferma Dacilor. Alături de prieteni, a organizat un grătar și a plantat arbori în memoria celor opt persoane care și-au pierdut viața în incendiu. „E o bucurie, o plăcere! Dacă pui un pic de dragoste, se prinde! Mulți oameni sunt răi și nu vor să mai facem nimic”, a declarat Cornel Dinicu pentru Observator.

Omul de afaceri continuă să își susțină nevinovăția, exprimându-și gândurile despre incident: „Nu am greșit cu nimic! Nu am greșit cu nimic! Zilnic încerc să mă gândesc dacă am greșit cu ceva. Și ziua și noapte. Poate că se duc și pe pista mâinii criminale, sper să își facă treaba, să aflăm efectiv ce s-a întâmplat. Să știu dacă am greșit, plătesc!”

Dinicu susține că nu a știut că se află pe o așa-zisă „bombă cu ceas”. Procurorii au constatat că incendiul a fost cauzat de improvizațiile electrice. Cu toate astea, omul de afaceri insistă că instalația electrică a fost realizată de profesioniști, plătiți de el: „Am plătit și electricieni, instalatori și firme, eu am plătit tot! N-am făcut eu instalația electrică! Instalația a fost făcută cu simț de răspundere fantastic. Am cumpărat materiale scumpe și de calitate.”

Despre reconstrucția Fermei Dacilor, Cornel Dinicu a adăugat: „Momentan nu am putere să reconstruiesc, dar familia mea este foarte mare, ei cred că vor continua această poveste și va trebui să revină și mai frumoasă.”


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro