Reclamă

Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a dat foc unui bar din Ciorogârla, județul Ilfov, din cauza pierderilor suferite la jocuri de noroc în acel loc. Poliția județeană Ilfov a confirmat identificarea și arestarea acestuia la câteva zile după incident, care a avut loc în seara zilei de duminică a săptămânii trecute.

Incidentul, care inițial a fost raportat către Poliție ca fiind comis de un autor necunoscut, a fost elucidat ulterior, tânărul folosind o sticlă umplută cu substanță inflamabilă pentru a incendia ușa de acces în bar. Conform declarațiilor poliției, în momentul incendierii, localul era deschis publicului.

Potrivit Poliției județene Ilfov, motivul incendierii ar fi fost nemulțumirea tânărului față de pierderile de bani pe care le-a suferit jucând la aparatele de jocuri de noroc în respectivul bar. „La data de 24 martie a.c., în jurul orei 23:15, polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați… un tânăr, în vârstă de 18 ani”, a transmis sâmbătă Poliţia judeţeană Ilfov prin intermediul unui comunicat de presă.

După reținerea sa de către polițiștii de investigații criminale din Bragadiru, suspectul a fost prezentat instanței care a decis arestarea sa preventivă pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere. Tânărul se află acum în custodia autorităților, urmând a răspunde pentru faptele sale.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro