Reclamă

Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei, a făcut declarații vineri despre averea sa, respingând criticile și afirmând că toate bunurile sale au fost dobândite legal, prin muncă. El a subliniat că nu a încălcat nicio lege și se consideră un om cinstit.

„Eu, de mai bine de 20 de ani, împreună cu soția mea, am muncit de ne-au sărit capacele, pe românește, ca să ne construim o reputație, un renume profesional și ca să facem bine,” a spus Cîrstoiu, adăugând că averea sa a fost construită exclusiv prin muncă și taxe plătite la stat. El a menționat că declarația de avere cuprinde toate activele și că nu a luat niciodată mită.

În contextul unei investigații publicate de Hotnews.ro, care a scos la iveală că, pe lângă averea declarată, Cîrstoiu ar deține și alte bunuri de lux, candidatul a subliniat că viața sa personală și profesională sunt transparente. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a susținut la lansarea candidaturii lui Cîrstoiu că acesta nu este interesat de afaceri și că întreaga sa activitate este dedicată beneficiului public.

În final, Cătălin Cîrstoiu a reiterat că intenționează să continue să servească comunitatea, punând accent pe integritate și lucru cinstit, în ciuda acuzațiilor la adresa averii sale.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro