Reclamă

Silvestru și Diana Șoșoacă au decis să pună capăt mariajului lor, aceștia fiind în proces de divorț. Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a depus actele necesare la judecătorie și și-a arătat încrederea în succesul avocaților săi cu declarații dure la adresa fostei sale soții.

„Este o bucurie pentru mine. Am căutat foarte mult echipa aceasta de avocați, pentru că este echipa care a învins-o pe Diana în fiecare proces pe care l-a avut, adică nu au pierdut niciodată în faţa ei. Vor câştiga şi de data asta”, a afirmat Silvestru Șoșoacă în cadrul unei emisiuni de la Antena 3. Silvestru a mai adăugat că principalul motiv al disputelor este numele de familie, la care Diana nu vrea să renunțe.

Acuzațiile la adresa Dianei Șoșoacă nu s-au oprit aici. Silvestru, dezamăgit de comportamentul fostei soții, a declarat că aceasta „a involuat ca om”, devenind din ce în ce mai focalizată pe cariera politică și neglijând familia. „A evoluat ca și notorietate, a fost poate cel mai prolific senator, cel mai cunoscut politician din țară, cu siguranță, dar a involuat ca om. Cu cât avea mai mult succes în afara casei, în casă lucrurile erau diferite, până când nu s-a mai putut locui împreună”, a declarat el.

În ultima perioadă, cei doi nu mai locuiau împreună, însă decizia de divorț vine în urma unui scandal declanșat de suspendarea lui Silvestru din Partidul SOS România, condus de Diana Șoșoacă. Aceasta susținea că l-a suspendat pentru a-l proteja de serviciile secrete, dar Silvestru nu a fost de acord cu această decizie și a decis să pună capăt mariajului. Silvestru Șoșoacă își dorește să finalizeze procesul de divorț cât mai repede.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro