Reclamă

Avertizare de la clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu: fenomene meteo extreme în vestul și nord-vestul României

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune îngrijorătoare pentru români, care are legătură cu fenomenele meteorologice extreme ce urmează să se abată asupra unor regiuni din România. Într-o recentă postare pe blogul său, Ghiorghiu a menționat că regiunile vizate sunt cele din vest și nord-vestul țării, unde fenomenele meteo extrem de puternice vor avea loc.

„În această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd de parcă aș mai fi avut încă un ochi la ceafă, văd un cer de noapte brăzdat de fulgere mari și luminoase. Totul se petrecea în Vest, Nord-Vest. Iată dragilor că vom avea atât zăpadă în unele părți din România, cât și ploi torențiale cu fulgere și tunete ca în mijlocul verii”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Aceasta avertizează că, în ciuda faptului că suntem în primăvară, ne așteaptă fenomene meteorologice caracteristice anotimpurilor de vară și iarnă. Mai exact, Ghiorghiu prevede că românii vor fi afectați de ploi torențiale, specifice lunilor de vară, și de ninsori puternice, asemenea celor din mijlocul iernii.

Previziunile sumbre ale clarvăzătoarei către români par să fie confirmate de meteorologi. ANM a actualizat prognoza meteo și anunță că un nou ciclon va lovi România, aducând vreme rece și ploi considerabile în mare parte din țară, plus ninsori abundente în zonele de munte.

„Într-adevăr, pentru următoarele zile contăm pe o vreme în general închisă, cu ploi. […] Contăm pe un ecart care nu va putea depăși 14-15°C […] Dar sfârșitul de săptămână va aduce temperaturi în creștere. Vorbim de 10-17°C comparativ cu ceea ce vom înregistra în aceste zile”, a anunțat Elena Mateescu, directorul ANM.

În contextul acestui avertisment, Maria Ghiorghiu îndeamnă la conștientizarea schimbărilor meteo neobișnuite ce urmează și subliniază necesitatea pregătirii pentru acestea.


Reclamă

Share.

Pasionat de SEO si content writing, Ionut scrie pentru substantial.ro inca din 2018.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro