Reclamă

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar majoritatea angajaților se concentrează pe primele pe care le vor primi în această perioadă.

Prime colosale de Crăciun pentru acești angajați

Cu toate acestea, există o categorie specială de angajați care vor avea parte de o bucurie imensă de Crăciun. Este vorba despre angajații de la Aeroporturi București, care vor beneficia de prime colosale în acest an.

Documentul întocmit de conducerea Aeroporturilor București detaliază faptul că anumite persoane din consiliul de administrație vor primi între 3.000 și 15.000 de lei în conturile lor de Crăciun.

Aceste sume reprezintă un bonus considerabil și reprezintă o recunoaștere a muncii lor depuse în acest an.

Valoarea totală a tuturor primelor acordate angajaților Aeroporturilor București ajunge la suma de 229.540 de lei.

Vești bune pentru acești români! Vor primi ajutor financiar de la stat și în următorii trei ani. Decizia Guvernului

Această sumă generoasă va ajuta angajații să se bucure de sărbătorile de iarnă și să le ofere familiei și celor dragi cadouri sau să întreprindă călătorii.

Sindicatele Aeroportului București au declarat că nu au fost informate sau consultate în legătură cu aceste prime. Au aflat despre ele doar în momentul în care documentul a fost prezentat.

Liderii sindicali au avut o discuție cu directorul general în legătură cu acest subiect și au aflat că plățile încă nu au fost efectuate.

Cu toate acestea, liderii sindicali își exprimă îngrijorarea cu privire la sumele mari acordate ca prime într-un context bugetar dificil.

În condițiile actuale, în care sunt implementate măsuri de austeritate, sumele primite de angajații Aeroporturilor București par prea mari.

Sindicatele solicită transparență în legătură cu aceste prime și cer ca directorul general să prezinte un raport detaliat și un stat de plăți care să justifice aceste sume mari.

Este important ca toate informațiile să fie documentate și să fie prezentate angajaților cu maximă transparență.

Liderul Sindicatului Aeroportuar Henri Coandă, Mircea Voinopol, subliniază că angajații companiei își fac datoria și merită recunoașterea pentru munca lor.

Totuși, el consideră că în actuala situație bugetară, este necesară o abordare echitabilă prin care toți angajații să primească bonificații în funcție de performanțele individuale și în concordanță cu bugetul de venituri și cheltuieli.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro