Reclamă

Cristina Bâtlan este una dintre femeile de succes din România care a demonstrat că se poate orice cu munca și ambiție. Acum, după ani și ani de pus accentul pe calitate, brandul său a ajuns să fie unul de renume la nivel național. Românii cunosc foarte bine prețurile practicate în magazinele Musette, dar mulți se întreabă ce salariu are un angajat de-ai Cristinei.

Cristina Bâtlan poate spune că una dintre pasiunile sale cele mai mari au ajuns să-i schimbe destinul. Jurata de la „Imperiul Leilor” obișnuia să călătorească foarte mult și în una dintre vizitele sale a descoperit, din întâmplare, o pereche de pantofi extrem de comodă.

Cristina nu s-a lăsat până nu a creat și ea calapodul perfect în România și, în timp, a ajuns să dețină unul dintre cele mai mari branduri cu capital 100% românesc. Deși a început cu crearea de pantofi, acum, afacerea sa s-a extins și în fabrica sa se creează și genți și diverse accesorii din piele.

 

@cristina.batlan Musette are o echipă minunată în spate! ❤️ #womenownedbusiness #womenoftiktok #information #entrepreneur #info #stiaica #business #musette #bucharest ♬ original sound – Cristina Batlan

Tristețea de pe chipul angajatei a fost mai mult decât evidentă

În ultima vreme, din ce în ce mai multe afaceri au decis să se promoveze pe TikTok și să deschidă ușile fanilor virtuali. Cristina Bâtlan a vrut să țină și ea pasul cu moda, așa că s-a filmat în fabrica sa, alături de una dintre angajatele sale.

În timp ce Cristina povestea ceea ce face angajata ei, fanii au putut observa imediat tristețea de pe chipul femeii respective. Angajata Cristinei este foarte îngândurată și abia dacă zâmbește forțat în momentul în care realizează că este filmată.

Femeia este în fabrica Cristinei de 22 de ani și, în tot acest timp, a făcut același lucru. Și anume, a șlefuit genți.

Cei care au văzut filmarea respectivă au reacționat imediat și au pus-o la zid pe Cristina. Internauții au criticat-o pe femeia de afaceri, iar comentariile nu mai au nevoie de nicio interpretare.

Cristina Bâtlan, linșată după ce a postat un videoclip cu o angajată de la Musette. „Și-ar permite o geantă de la tine?”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro