Reclamă

Gina Pistol și Smiley și-au unit oficial destinele în această vară și au devenit o familie cu acte-n regulă. Dar, chiar dacă este căsătorit cu Gina, asta nu înseamnă că artistul nu este curtat, în continuare, de diverse fane. Pentru domnișoarele care întrec limita cu soțul ei, fosta prezentatoare de la Antena 1 are un mesaj foarte clar.

Gina Pistol este una dintre cele mai sexy prezentatoare. De-a lungul timpului, frumoasa blondină le-a demonstrat tuturor că faima nu a schimbat-o și că a rămas aceeași femeie simplă și cu principe solide de viață. Și se pare că tot asta l-a atras și pe Smiley la ea.

Înainte de a se cupla cu faimosul artist, Gina a avut mai multe relații, dar se pare că niciun bărbat nu a convins-o că merită să îl păstreze în viața ei. Conexiunea cu Smiley a fost una diferită și, după 7 ani de relație, cei doi au devenit o familie, în adevăratul sens al cuvântului.

Cât de geloasă este Gina Pistol. Vedeta, avertisment pentru femeile care râd la glumele soțului ei

Gina este destul de posesivă

La începutul relației, Gina se ferea destul de mult și nu voia să fie văzută în preajma lui Smiley. Vedeta nu voia să confirme idila cu artistul până nu era sigură că este ceva de durată și serios. Însă, chiar dacă se ferea de ochii curioșilor, aproape că nu exista concert de-ale lui la care să nu fie prezentă.

Pentru că este un artist iubit de o țară întreagă, nu este de mirare că la concertele sale veneau multe fane care voiau să stea cât mai aproape de el sau să facă poze cu el. Din culise, Gina analiza totul și era geloasă, dar nu putea face nimic pentru a nu se da de gol.

Acum, că a devenit soția lui, Gina Pistol nu se ferește să își afișeze gelozia și posesivitatea și, mai în glumă, mai în serios, fanele lui Smiley trebuie să aibă grijă să nu întreacă limita cu el.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro