Reclamă

Aproape că nu este vedetă din showbizul autohton care să nu fi ajuns, măcăr o dată, în vizorul Danei Budeanu. Dana nu a iertat niciodată pe nimeni și a taxat destul de dur orice gafă. De pe listă nu a lipsit nici Selly pe care, de cele mai multe ori, Budeanu l-a numit „vlogger minor” și l-a încadrat la fătălăi.

Selly este unul dintre vloggerii care se bucură de succes de ani de zile. De mai bine de un deceniu, acesta este activ în online și poate spune că, în drumul său spre celebritate le-a încercat pe toate, de la muzică, la glume, iar acum la content de calitate. Și, pentru că are o comunitate de milioane de fani, nu este de mirare că a ajuns și în atenția Danei Budeanu.

Dana este și ea recunoscută pentru adevărurile dure pe care le aruncă de fiecare dată în spațiul public, fără să îi pese dacă cei vizați se supără sau nu. La început, atunci când Selly a intrat în vizorul ei, vloggerului nu i-au picat prea bine vorbele dure pe care le-a încasat, dar acum privește totul cu alți ochi.

Selly, lăsat cu ochii-n soare de Dana Budeanu. „M-a refuzat politicos”
social media

Selly o apreciază pe Dana Budeanu

Mult mai matur, Selly spune că a înțeles că unele replici au fost aruncate de dragul viziualizărilor și că Dana nu este așa în realitate. Ba chiar a și confirmat asta, spunând că, la un moment dat, s-au intersectat și au discutat politicos, Budeanu impresionându-l pe Selly cu manierele ei.

A existat un moment în care Selly a prins curaj și a îndrăznit să o cheme pe vedetă la emisiunea pe care o modera la Prima TV, „Selly Show”. La vremea aceea, Dana luase o pauză de la apariții în media, așa că s-a văzut nevoită să îl refuze pe vlogger. Însă, refuzul a fost unul extrem de politicos, tipic Danei Budeanu.

„Am și vorbit o dată la telefon, voiam să o chem la Selly Show. Și tot așa, foarte respectuoasă la telefon, adică m-a refuzat supe politicos. «Selly, eu nu apar în perioada asta la televiziune, nu mă duc decât la Antena 3, da cu mare drag aș fi venit. Te apreciez». Super femeie în particular”, a povestit Selly pe canalul lui de Youtube.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro