Reclamă

În ultima vreme, Andrew Tate a fost în lumina reflectoarelor mai mult ca niciodată, din cauza scandalului în care a fost implicat atât el, cât și fratele său. Acum, Andrew a acceptat provocarea de a sta față în față cu Denise Rifai și de a răspunde cu sinceritate celor mai dure „40 de întrebări”.

Anul acesta nu a fost deloc unul bun pentru frații Tate care au făcut nenumărate drumuri la instanțe. Cei doi au fost implicați într-un proces de trafic de persoane și viol, iar zilele acestea, au avut prima înfățișare în fața magistraților, după cinci luni.

Frații Tate și-au contestat încă din prima pedeapsa primită, doar că luna acesta, pe 16 noiembrie, a avut loc primul termen important în care magistrații au verificat legalitatea administrării probelor și competența și legalitatea sesizării instanței. De data aceasta, ședința a fost una cu ușile închise.

Andrew Tate nu s-a lăsat prea afectat de cele mai recente evenimente din viața lui, așa că a decis să continue aparițiile publice și să onoreze câteva invitații la emisiuni. Denie Rifai este una dintre moderatoarele care și l-a dorit pe Andrew Tate față în față cu ea și se pare că a reușit.

Andrew Tate, momentul adevărului. Câte femei are în proprietate controversatul milionar

Andrew Tate va refuza să răspundă la unele întrebări

Jurnalista a pregătit pentru Andrew Tate cele mai picante, dar și cele mai dure întrebări. Tate a înțeles că trebuie să răspundă la toate cu maximă sinceritate și chiar asta a făcut.

Fără să se ascundă, Andrew Tate a recunoscut că statutul lui financiar nu mai este deloc așa cum era odată, mai ales după ce DIICOT i-a luat 15 milioane de euro.

„DIICOT mi-a luat 15 milioane de euro, așa că mai am un euro. Asta e tot, îmi pare rău, doamnelor!”

De asemenea, Tate a recunoscut că nu are nicio femeie în proprietate, pentru că nu este căsătorit. Deși a fost acuzat de trafic de persoane și viol, Andrew susține că toate femeile au făcut ce au simțit, fără să fie condiționate sau obligate de el sau fratele său.

„Nu dețin nicio femeie pentru că nu sunt căsătorit.”

@40deintrebari.kanald Cine este cu adevărat Andrew Tate, aflați duminică, la Kanal D, într-o nouă ediție „40 de întrebări”. #kanaldromania #40deintrebari #tate #fratiitate ♬ original sound – 40deîntrebăricuDeniseRifai


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro